Snag Golf

SNAG® is een afkorting voor Starting New At Golf.

SNAG® is de gemakkelijkste en vooral leukste manier om het golfspel te leren.

Waar? Overal! In de gymzaal, op het schoolplein, op een speelveldje of tennisveld, op asfalt, gras, zand of sneeuw, alles kan!

Met wie? Iedereen!  Met het gezin, vrienden, collega’s of buren. In ieder van ons schuilt een golfer.

Wanneer?  Altijd!  SNAG® kan zo wel binnen als buiten gebruikt worden. Er is altijd wel een moment om met SNAG® te starten.

Het is de meest gebruikte “first touch” golfuitrusting ter wereld. Alle details van conventionele golfclubs zijn in de ontwikkeling van het SNAG® programma opgenomen. Zo geven de clubs eenzelfde gevoel qua grip, clubhoofd en swing als een normale club. Er zijn er twee, de Launcher® voor het pitchen, chippen en launchen™ en de Roller® voor het putten.

De clubs zijn onderverdeeld in de leeftijdscategorieën 4-7 jaar, 7-11 jaar en 11 jaar en ouder. Ze zijn leverbaar in links- en rechtshandige uitvoering in lengtes van 66, 76 en 86 centimeter. De ballen zijn een kleinere variant van een tennisbal, deze zijn vooral zeer veilig in het gebruik. De verschillende doelen zijn voorzien van klittenband zodat de ballen hieraan vastkleven. Ze zijn er in verschillende vormen, allereerst de Flagsticky®, deze vervangt de holecup en dient om uit te holen. De andere twee heten Rollerama® en Bullseye.

De Rollerama® wordt gebruikt voor het putten en chippen en de Bullseye® voor het pitchen en de langere afslag. Er zijn verschillende lesmiddelen ontwikkeld met leuke namen zoals SNAGazoo® of Snapper®.

Ze dienen allemaal om specifieke onderdelen van de golfswing te leren. SNAG® heeft daarbij eigen lesmateriaal ontwikkeld waarbij de uitkomsten in de praktijk uitzonderlijk zijn. Iedereen, jong of oud maakt zich met SNAG® het golfspel bijzonder snel eigen.
Het materiaal is uitgevoerd in frisse, heldere kleuren en zeker geen speelgoed!

SNAG

SNAG SNAG Golf SNAG Golf SNAG Golf SNAG Golf SNAG Golffree hit counter


Mogelijk gemaakt door KEY Webdesign